رییس بخش تحقیقات ژنتیك و بانك ژن گیاهی ملی ایران عصر سه شنبه در حاشیه این كارگاه آموزشی به خبرنگار ایرنا گفت: این دوره در قالب یك كارگاه آموزشی با همكاری بانك ژن گیاهی ایران و مركز تحقیقات بین المللی ایكاردا با شركت كارشناسان هشت كشور منطقه غرب آسیای میانه و شمال آفریقا معروف به (CWANA) از امروز به مدت دو هفته برگزار می شود .
'جواد مظفری ' اظهار داشت: در این دوره ، روش های بهینه و نوین حفاظت و بهره برداری از منابع ژنتیكی گیاهی توسط مدرسان ایرانی و مركز تحقیقات ایكاردا آموزش داده می شود .
وی با بیان اینكه منابع ژنتیكی یكی از نهاده های مهم و در عین حال بسیار تخصصی كشاورزی و تولید دارو محسوب می شود، بیان داشت : بهره برداری از این منابع دانش بنیاد است بنابراین باید كشورها خود را به علمی مجهز كنند تا ذخایر علمی خود را به فعلیت برسانند و بتوانند آن را در اختیار داشته باشند .
مظفری یادآور شد : این دوره آموزشی پنجمین دوره آموزشی بین المللی است كه بانك ژنتیكی گیاهی با مشاركت ایران در منطقه برگزار می كند.
وی افزود : از مجموع دوره های آموزشی یك دوره در مشهد و چهار دوره آموزشی دیگر در موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر و با همكاری مركز بین المللی منابع ژنتیكی ، سازمان جهانی خوار و بار سازمان ملل و دانشگاههای كشورهای هلند و برزیل در ایران برگزار می شود. ك/3
7421/1027